Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Osaka se rasplakala na povik s tribina: “Naomi nemaš pojma!”


Naomi Osaka se saplela već na drugom stepeniku na WTA turniru u Indian Wellsu. Ona je poražena u dva seta od Ruskinje Kudermetove 6:0 i 6:4.

Naomi Osaka već duže vrijeme nije na svom nivou, a ono što je posebno teško je da Japanka mentalno ne može da izdrži pritisak. Tako ju je tokom prvog seta veoma uzdrmalo to što joj je neko sa tribina dobacio “Naomi, nemaš pojma“.

Osaka se zbog toga rasplakala, a inače prvi set je izgubila 6:0. U drugom setu se malo konsolidovala pa je uzela četiri gema Veroniki Kudermetovoj. Ruskinja je u drugom setu napravila samo jedan brejk koji joj je bio dovoljan da prođe dalje.

Veronika sada igra sa Mari Buzkovom koja je iznenadila Jessicu Pegulu. Dobila je 2:1 iako je Amerikanka dobila prvi set 7:5, ali je zatim do kraja meča dobila samo dva gema. Čehinja je dobila naredna dva seta za sat vremena 6:2 i 6:0.

Leyla Fernandez je nakon 1:1 u setovima prošla Amandu Anisimovu koja joj je predala meč. Anisimova je dobila prvi set 6:2, a drugi je dobila Fernandez 7:6.

I Victoria Azarenka je u trećem kolu, ona je dobila Astru Šarmu 6:3 i 7:5. Paula Badosa je bila bojla od Tereze Martincove 6:2 i 7:6, a Shelby Rodgers od Jelene Ostapenko 7:6 i 7:6.

Kaja Juvan je odlično počela protiv Sare Sorribes Tormo kada je uzela prvi set 6:3. Ipak iza toga je Špankinja dobila naredna dva seta 7:5 i 6:3, a ovaj duel je trajao dva i po sata.

(Sportklub)