Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Povrijeđenog Rakića u Londonu napao borac kojeg je ranije penzionisao brutalnim nokautom

[ad_1]

Spektakularan event UFC je sinoć održao u Londonu, a na njemu se pojavio i Aleksandar Rakić, jedan od najboljih poluteškaša ove najjače svjetske MMA organizacije.

Rakić se i dalje oporavlja od povrede koljena koju je zadobio u nedavnoj borbi s Janom Blachowiczem, a u O2 Areni je sreo starog znanca.

Radi se o Jimiju Manuwi, kojeg je prije nekoliko godina nokautirao brutalnim high-kickom, a Manuwa je nakon toga otišao u penziju jer je to jedva i preživio.

Manuwa se očito još nije pomirio s tim scenariom, pa je odlučio napasti Rakića u Londonu! To je otkrio borac porijeklom iz Bosanskog Broda na svom Twitteru.

Jimi Manuwa, go*no jedno”, rekao je Rakić u videu na Twitteru i nastavio: “Ti kur*in sine. Kakav si kukavički potez učinio sinoć na meni. Ljudi, samo bih vas obavijestio da me nakon UFC događaja u Londonu osiguranje pratilo do prevoza za hotel, a gospodin “I dalje spavam” je sjedio u mom redu na kraju reda, pa sam morao proći pored njega. Prolazim i on mi nešto priča – nisam baš obraćao pažnju. Nemam ništa s tim tipom. Za mene je to bilo gotovo. Onda sam se počeo okretati, a on me je udario. Čak ni iz te blizine nije mogao dohvatiti moju glavu. Mislim da me uhvatio s podlakticom na vratu.”

Pohvalio je reakciju osiguranja.

“Osiguranje je ovdje bilo tako brzo i razdvojili su nas. Čovječe, kakav kukavički potez. Znao si da ću u Londonu biti sam. Znaš da sam imao operaciju prije devet sedmica i ti si ovo napravio. Čovječe, ti si tako loš gubitnik. Želim da ljudi znaju kakvo si go*no. Zauvijek ću ti ostati u glavi. Penzionisao sam te, nokautirao sam te i svijet je to vidio. Pa sretna penzija”, poručio je Rakić na kraju.

SCsport.ba