Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Problemi za Kodru: Dva igrača upitna za susret za Lihtenštajnom i Islandom?

Prvi trening započeo je večeras u 18:00 sati, a selektor Kodro kratko je rekao kakva je situacija sa zdravstvenim biltenom naše reprezentacije.

“Imamo problem s Barišićem koji je došao povrijeđen, ima preglede i ujutro i vidjet ćemo šta će biti s njim. Sutra ujutro također očekujemo da će Anel Ahmedhodžić doći i on je imao neki problem s povredom, pa ćemo vidjeti na čemu je i on”.

Jasno je da bi nedostatak ova dva defanzivca bio veliki problem, naročito uzmemo li u obzir njihovu formu, te da su standardni u svojim klubovima.

Naša najbolja fudbalska selekcija u sljedećim mečevima ima imperativ pobjede ukoliko želi nastaviti sanjati plasman na EURO direktno kroz kvalifikacije. Zmajevi su trenutno četvrta selekcija grupe J, sa sedam bodova zaostatka u odnosu na drugo mjesto koje vodi direktno na Evropsko prvenstvo, a koje drži reprezentacija Slovačke sa 10 osvojenih bodova.

Naši reprezentativci do sada su ubilježili jednu pobjedu i tri poraza, a sljedeći meč igraju u Zenici 08. septembra na stadionu Bilino Polje. Tri dana kasnije gostovat će selekciji Islanda. prenosi n1