Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Rafael Nadal čeka prvo dijete

Ovo je, nakon višenedjeljnih spekulacija, potvrdio časopis “Hola”, koji u svom broju od srijede prikazuje seriju fotografija para na brodu na kojima neke slike Rafine izabranice u kupaćem kostimu dokazuju njenu početnu trudnoću.

Nadal će danas prisustvovati ceremoniji u Palma de Majorci, na kojoj će predsjednica Balearskih ostrva Fransina Armenjol teniseru odati počast zbog profesionalnih uspjeha. Međutim, jutros je kratko saopšteno, nakon što je objavljena vijest o trudnoći, da mediji neće biti prisutni na događaju niti će sportistima moći da se postavljaju pitanja, izvještava Palma Lusia Bohorkez, a prenosi “El Pais”.

Nadal, koji je upravo napunio 36 godina, i Pereljo, koj će uskoro napuniti 34 godine, zajedno su 18 godina. Upoznali su se preko njegove sestre Maribel, koja je bila Franciskina dobra prijateljica.

Par se vjenčao 2019. nakon nakon 14 godina veze u svojoj domovini, Majorki, na farmi na sjeveru ostrva Sa Fortaleza. Bila je to privatna proslava sa koje je kasnije u javnost izašlo nekoliko fotografija na kojima su mlada i mladoženja viđeni zagrljeni.

Inače, poznati teniser je nedavno rekao da može da vidi sebe u ulozi oca, međutim čeka da završi svoju tenisku karijeru kako bi se posvetio novom cilju, piše B92.