Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Tom Brady se predomislio, nastavlja karijeru


Legedarni kvoterbek Tom Brady nastavlja karijeru.

Neponovljivi bacač se predomislio i objavom na društvenim mrežama potvrdio da će i sljedeće sezone nositi dres Tampa Bay Buccaneersa.

„U posljednja dva mjeseca shvatio sam da je moje mjesto i dalje na terenu, a ne na tribinama. To vrijeme će doći. Ali nije sada“ poručio je Brejdi i nastavio:

„Volim svoje saigrače i volim svoju porodicu koja me podržava. Bez njih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Vraćam se za svoju 23. sezonu u Tampi. Imamo nedovršen posao“

Četrdesetčetvorogodišnjak je 1. februara zvanično potvrdio da je završio 22 sezone dugu karijeru, tokom koje je osvojio sedam titula, ali na radost zaljubljenika u jajastu loptu promenio je odluku i odlučio da na terenu ostane još malo.

Brady je posljednje dve sezone proveo u Tampa Bay Buccaneersima. U prvoj im je donio Lombardijev trofej, dok je uminuloj ekipa sa Floride stigla do konferencijskog polufinala, gdje je poražena od Los Angeles Ramsa.

Prethodno je nevjerovatni bacač 20 godina bio u New England Petriotsima obilježivši jednu epohu. Sa Petsima je uzeo šest titula, što ga, uz brojna individualna dostignuća, svrstava u red najvećih svih vremena. Po mnogima je i najveći.

Titulu u NFL šampionatu braniće ekipa Los Angeles Ramsa.

(Sportklub)