Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

U svom stilu: Dyche napravio prvi potez – obavezni kostobrani


FILE PHOTO: Soccer – England – Premier League – Southampton v Burnley – St Mary’s Stadium, Southampton, Britain – October 23, 2021 Burnley manager Sean Dyche reacts REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details./File Photo

Everton je u velikim problemima ove sezone i poslije odlaska Franka Lamparda dolazak Seana Dychea mora donijeti korjenite promjene. Iskusni trener koji je dugo radio u Burnleyju uveo je jedan novitet koji se možda ne čini toliko važnim, ali je s druge strane prvi pokazatelj ozbiljnosti igrača.

Dyche je obećao da će se igrači znojiti na svakom treningu i da će on u Everton vratiti neke izgubljene principe.

“Cilj je da momčad radi i bori se za ovaj logo s ponosom. Postoji kvaliteta, ali moramo učiniti da igrači zasjaju”, rekao je Dyche.

Već na prvom treningu novi trener Everton uveo je novitet, a taj je da igrači moraju nositi – kostobrane. Ranije su igrači trenirali bez njih, ali to se Dycheu nije svidjelo.

Radi se o menadžeru koji će tražiti od svojih igrača intenzivne treninge i ne želi da suigrači štede jedni druge zbog toga što nemaju kostobrane. Everton je baš imao problem u toj borbenosti i intenzitetu u posljednje vrijeme, a Dyche želi od svojih igrača da ponovo pokazuju borbenost i strast.

(24sata.info)