Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

1000 igrača, jedna bitka: ova igra obećava neviđene razmjere.

Razvojni studio Siege Camp, koji stoji iza igre Foxhole, otkrio je svoju sljedeću igru – veliku multiplayer igru nazvanu Anvil Empires.

Anvil Empires, poput Foxholea, omogućuje igračima da zajedno grade ekonomiju, teritorij i vojsku svoje frakcije, dok se istovremeno bore protiv suparničke frakcije. Ratovi mogu trajati tjednima, a Siege Camp je najavio da će do 1000 igrača moći “boriti se rame uz rame” u jednoj bitci.

Međutim, Anvil Empires mijenja svemir Foxholea, koji je temeljen na Drugom svjetskom ratu, te se odvija u srednjovjekovnom okruženju. Igrači će morati koristiti konje i kočije umjesto motornih vozila, a opsadna ratovanja će zahtijevati izgradnju ljestvi i razbijanje utvrđenih naselja.

Siege Camp je također potvrdio da su radovi na Anvil Empiresu u tijeku već nekoliko godina te da je studio osnovao drugi tim koji će raditi na toj igri dok i dalje podržava Foxhole.

Sve u Anvil Empiresu – uključujući gradove, ekonomije, bitke i opskrbne linije – prepušteno je igračima da organiziraju. Osim što će se boriti sa mačem, igrači mogu obavljati zadatke poput poljoprivrede, uzgoja životinja, lova i izgradnje kako bi pomogli održavanju svoje frakcije.

Potencijal ove sandbox igre leži u igračima koji imaju slobodu izbora da li će surađivati i stvoriti zajednicu ili će pokušati ostvariti svoje ciljeve samostalno. U igri se možete slobodno kretati svijetom, i imate mogućnost uništiti sela i otimati im resurse koje ćete ponijeti sa sobom.

Anvil Empires će uskoro započeti pre-alfa fazu sljedećeg mjeseca, a tim će pozvati testere da isprobaju igru.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox