Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Cooler Master gaming ‘tenisice’ uskoro u prodaji!

Ako ste strastveni ljubitelj tenisica i želite osvježiti izgled svog računalnog sustava, Cooler Master ima savršeno rješenje za vas. Ovaj tajvanski proizvođač računalne opreme planira lansirati kućište za računalo koje je oblikovano poput tenisice i nazvano Sneaker X, kao posebnu proslavu 30. obljetnice Cooler Mastera.

Cooler Master je već neko vrijeme poznat u svijetu modifikacija računala, a sada je spreman predstaviti jednu od najintrigantnijih modifikacija široj javnosti. Tvrtka je objavila da će lansirati Sneaker X PC, koji ima oblik tenisice, kao samostalno računalo koje možete sami sastaviti (DIY), te tekućinsko hlađenje za gaming desktop nazvano Cooling X. Obje su opcije prilično skupe, s cijenama od 5.999 dolara i 6.999 dolara, redom. Cooling X je kompletno računalo s vrhunskim dijelovima, dok je Sneaker samo “kućište”, što znači da ćete morati sami nabaviti neke dijelove, što čini njegovu cijenu prilično visokom. Unatoč tome, teško je zanemariti složenost i jedinstvenost njegovog dizajna.

Sneaker X, računalo u obliku tenisice prvotno je bilo dostupno kao “Limited Edition” proizvod prošle godine. To se dogodilo nakon što je modder po imenu JMDF osvojio nekoliko nagrada za dizajn na natjecanju u modifikaciji koje je sponzorirao Cooler Master. Unatoč relativno kompaktnim dimenzijama tenisice, i dalje može primiti grafičku karticu s tri utora.

Također podržava mini-ITX matične ploče i ima jedan utor za proširenje za SATA disk od 2,5 inča. Dužina i širina su joj 25,6 inča, a visina 12 inča. Uključuje posebno izdanje Cooler Masterovog sustava hlađenja CPU-a AIO od 360 mm u obliku. Također dolazi s napajanjem SFX od 850 W i jednim RGB ventilatorom. Može primiti grafičke kartice duljine do 304 mm, uključujući bilo koju grafičku karticu Founders Edition serije RTX 40.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox