Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Fantastična ponuda za novu premijum seriju koju potpisuje Xiaomi

Xiaomi serija 13, koja će po mnogo čemu promijeniti naša očekivanja od pametnih telefona, je konačno stigla na naše tržište! Najnovije flagship uređaji koji su kreirani u saradnji sa čuvenom kompanijom Leica,  publika je imala priliku da premijerno vidi MWC sajmu u Barseloni. Na radost svih fanova ovog globalnog brenda u Bosni i Hercegovini kreirana je posebna ponuda za prve kupce ovih dugoočekivanih telefona. Sve one koji budu kupili Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro do 7. marta očekuje na poklon da će dobiti Redmi PAD. Svi kupci modela Xiaomi 13 Lite, koji je namijenjen mladoj publici, takođe će dobiti Xiaomi Buds 3, čija je maloprodajna cijena 166 KM. 

Sve detalje o ponudi možete da pronađete na sljedećem linku.  

 

Zahvaljujući prepoznatljivim Leica kamerama, koje se po prvi put nalaze na Xiaomi uređajima, Xiaomi 13 nudi širok spektar podešavanja kamere koja će oduševiti sve, bilo da se radi o profesionalnim fotografima ili ljudima koji uživaju u svakodnevnom korišćenju kamere svog telefona. Uređaj, baš kao i kamera Xiaomi 13 Pro, poseduje dva različita fotografska stila – Leica Authentic Look i Leica Vibrant Look, koji donose sjajne estetske mogućnosti fotografijama koje imaju tačnu, umjerenu zasićenost bojama, što ih čini izuzetno atraktivnim za sve zaljubljenike u mobilnu fotografiju. Takođe, korisnički interfejs je jednostavan za korišćenje i uključuje zabavne mogućnosti kao što su Leica filteri, Leica vodeni žig i klasični Leica zvuk prilikom okidanja.

Uz to, Xiaomi Imaging Engine donosi uređajima iz serije najjače softverske mogućnosti fotografisanja među svim flagship Xiaomi modelima. Ne samo da da je brzina fotografisanja poboljšana, te možete mnogo lakše napraviti nezaboravne fotografije, već je i omogućeno automatsko fokusiranje subjekata u pokretu uz Xiaomi ProFocus, što dodatno čini korišćenje kamere lagodnim.

Korisnici Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro telefona imaju pravo na do 6 meseci besplatnog probnog perioda za Google One Cloud skladište do 2TB, što donosi prošireni prostor za skladištenje uspomena snimljenih pomoću profesionalne kamere ovog uređaja, kao i pristup YouTube Premium. Pored toga, kako bi svi korisnici bili obezbeđeni u svakoj situaciji, imaće pravo na jednokratnu besplatnu uslugu popravke u lokalnom Xiaomi servisnom centru tokom prvih šest meseci nakon kupovine. 

Osim ova dva modela, predstavljen je i model Xiaomi 13 Lite, koji je zbog svojih napredih mogućnosti kamere namijenjen mladim i modernim korisnicima, zbog sjajnih opcija za snimanje jedinstvenih selfija, videa i predela. Uređaj, pored atraktivnog dizajna, donosi i zabavne funkcije kao što je dinamičko kadriranje, i selfi zum, pocket mirror i Xiaomi Selfie Glow, a opremljen je i moćnom mobilnom platformom Snapdragon 7 Gen 1, koja je tu da podrži svakodnevno korišćenje i da omogući uživanje u najboljem sadržaju.

Fantastična pretprodajna ponuda trajaće do 7. marta. Ne propustite akciju koja vam daje priliku da kupite neke od najiščekivanijih flagship telefona iz ove godine po sjajnim cijenama i upoznajte svijet Xiaomi inovacija iz prve ruke!

(Sponzorirani članak)

Bajtbox