Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Final Fantasy XVI ćemo zaigrati malo ranije

Nakon nedavnih prikaza za Final Fantasy 16, Square Enix konačno potvrđuje da će biti dostupna potpuna demo verzija igre prije službenog lansiranja u lipnju. Dugo se čekalo, ali Square Enix brzo se približava izlasku Final Fantasy-a 16, najnovijeg akcijskog RPG-a iz dugogodišnje i popularne franšize. Postavljen u Valistheu, Final Fantasy 16 igrače stavlja u ulogu Clivea Rosfielda koji kreće na put osvete protiv mračnog Eikona.

Final Fantasy 16 donosi promjenu u odnosu na prethodne dijelove serijala, fokusirajući se na akcijski stil borbe i povjeravajući razvoj tih borbi iskusnom redatelju iz igre Devil May Cry, Ryoti Suzukiju. Nedavni traileri prikazuju izvanredne borbe u kojima se ističu epski sukobi s Eikonima, a te bitke su oblikovane jedinstvenim mehanikama koje se temelje na njihovim moćima i elementima. Ova nova verzija Final Fantasyja izazvala je uzbuđenje među obožavateljima.

Prema službenim informacijama tvrtke, demo verzija će pružiti nekoliko sati gameplaya i fokusirati se na mladost lika Clivea, umjesto na njega kao odraslu osobu, što je većina promotivnog materijala dosad prikazivala. Sveukupno, ovaj sadržaj izgleda vrlo slično, ako ne i identično, onome što su novinari doživjeli u svojim praktičnim pregledima igre Final Fantasy 16.

Već mjesecima se šire glasine i špekulacije o mogućoj demo verziji igre Final Fantasy 16, pa će ova vijest vjerojatno razveseliti obožavatelje. Nažalost, Square Enix još uvijek nije potvrdio datum izlaska demo verzije, no mnogi počinju pretpostavljati da bi se vijesti mogle pojaviti već ovog tjedna tijekom nadolazećeg PlayStation Showcasea koji se održava 24. svibnja.

Iako će Final Fantasy 16 biti epska i obuhvatna avantura, demo verzija će pružiti obožavateljima dobar uvid u ono što ih očekuje u punom iskustvu. Istovremeno, obožavatelji su dobivali male fragmente informacija izravno od Square Enixa putem novih videa i trailera, koji uključuju detalje o otključavanju i nadogradnji različitih sposobnosti Clivea u Final Fantasyju 16.

Bajtbox