Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Galaxy S22 Ultra je prošao na najpoznatijem testu izdržljivosti

Samsungov Galaxy S22 Ultra najnoviji je uređaj koji dobiva tretman JerryRigEverything s nožem, mjernim elementima za tvrdoću i upaljačem.

Nakon što primijeti da uređaj nema tvornički instaliran zaštitnik zaslona, YouTube domaćin nastavlja s testiranjem ogrebotina. Iako je Samsung reklamirao Gorilla Glass Victus+ S22 Ultra, uređaj počinje pokazivati ogrebotine na Mohsovoj razini tvrdoće 6 s dubljim ogrebotinama na razini 7, čim se dokazuje da Gorilla Glass Victus nije puno bolji od običnog stakla.

Cijeli okvir je izrađen od metala i nastaju ogrebotine kao išto je i očekivano pri korištenju noža od nehrđajućeg čelika. Napominje se da su tipke i kraj S Pen-a također izrađeni od metala.

S Pen ne propušta tretman JerryRigEverything, pa je prepolovljena kako bi bila pregledana iznutra. Njegova konstrukcija je poput prethodnih verzija S Pen, s vodootpornom konstrukcijom i kondenzatorom koji se može puniti za Bluetooth značajke S Pen olovke.

Oštrica noža čak ne ostavlja trag na stražnjoj strani Phantom Black mat stražnjeg poklopca S22 Ultra. Leće fotoaparata izrađene su od izdržljivog stakla, a zaštitni prstenovi oko kamera izrađeni su od nečega što izgleda kao anodizirani metal koji zadržava tragove čelične oštrice.

Nakon što je svojim upaljačem malo pouglio neke od piksela zaslona, YouTuber potvrđuje da će ultrazvučni čitač otiska prsta i dalje funkcionirati nakon što se područje detekcije jako izgrebe (takve ogrebotine nikad nećete imati prilikom normalne upotrebe telefona).

Konačno, uređaj ne pokazuje znakove izvijanja ili savijanja pod jakim pritiskom snažnih ruku domaćina. Galaxy S22 Ultra s velikim uspjehom preživljava voditeljev test izdržljivosti. Ako se sjećate, OnePlus 10 Pro doživio je katastrofalan strukturalni lom tijekom istog testa savijanja.

Bajtbox