Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Ghostwire: Tokyo dolazi na XboxPass zajedno s novim sadržajem.

Ghostwire: Tokyo dolazi na XboxPass 12.04., samim time na Xbox, iako je igra do sada bila ekskluziva za PS5 i PC. Isto tako na sve platforme dolazi nadogradnja The Spider’s Thread. Ovo je u neku ruku i očekivano akvizicijom Bethesde od strane Microsofta.

The Spider’s Thread nadogradnja bi trebala donijeti mnoge novitete u samu igru. Kao što su nove lokacije, unaprjeđenje gameplay-a za olakšanje samog iskustva igranja i mnogo drugih sitnica, navodi Bethesda.

Nova nadogradnja bi trebala dodati novitete i u samu priču igre, na primjer rogue-like mode, u kojem će igrač morati prijeći preko 130 levela. U modu, kako igrač napreduje, tako će njegove sposobnosti rasti, ali u slučaju smrti igra vas vraća na početak i vaš napredak se resetira (klasična rogue-like mehanika). Tu je i novi photo-mode za nadnaravne selfie.

Ghostwire: Tokyo

Ghostwire: Tokyo je izašao prošle godine, kao ekskluziva za PS5 i PC. Isto tako igra je bila jedna od dvije PS5 ekskluzive, uključujući i Deathloop, koje su izdane od strane Bethesde. Odlukom Microsofta da se kupi Bethesda, što uključuje developere igre – Tango Gameworks, Ghostwire više nije vezan za PS5 i iz tog razloga nam dolazi na XboxPass.

Igra je definitivno za preporuku jer, unatoč svim nedostatcima, i dalje se radi o zanimljivom akcijskom hororu.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox