Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Google Pixel telefoni ponovo u problemima

Google Pixel 6 serija prošle godine „proslavila“ se velikim brojem grešaka. Korisnici Pixel 6 modela redovo su izvještavali o problemima s kojima su se susretali, ali čini se da im nije došao kraj. Najnoviji problemi koji pogađaju Pixel telefone uključuju i ovogodišnju Pixel 7 seriju. O čemu se radi?

Posljednjih dana popriličan broj korisnika Pixel 6 i Pixel 7 modela požalio se na Redditu na probleme koje imaju u posljednje vrijeme. Tako najveći broj korisnika prenosi da ima problem s automatskom rotacijom koja na YouTube-u jednostavno ne funkcioniše i korisnici sami moraju mijenjati tu opciju. No, moguće je da se radi o problemu koji je uzrokovan od strane YouTube aplikacije.

Međutim, to nije slučaj s drugim problemima koje imaju ovi telefoni. Naime, korisnici prenose da imaju probleme i sa modemom telefona, koji u određenim uslovima ne funkcioniše, te je potrebno da korisnici ručno uključe i isključe avionski režim rada. Pored toga, korisnici navode da imaju problem i sa funkcijom Tap To Wake, koja ne radi kako treba ili čak ne radi nikako na Pixel 7 i Pixel 7 Pro telefonima.

Ipak, korisnici koji su prijavili ove probleme ubrzo su naveli da je Google u vrlo kratkom roku uspio da ih riješi, osim nekih sitnih problema, koji su i dalje prisutni. Treba napomenuti da je moguće da su neki problemi povezani sa Androidom ili nekim aplikacijama, a ne sa samim Google Pixel telefonima. Tako su npr. i neki korisnici Samsung Galaxy S20 serije prijavili da imaju problem sa autorotacijom na YouTube-u.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox