Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Instant dostava! Windows 10 sada SAMO 7.43 EUR, MS Office već od 13.82 EUR! Akcijska 11.11. ponuda Keysfan webshopa je tu!

Kao uvijek, Keysfan webshop koristi svaku priliku da vam ponudi popularni softver po sniženim cijenama. Tako su već krenuli s 11.11. akcijom i super cijene su već tu. Windows 10 tako možete kupiti već od 7.43 EUR, a dodatni popust možete ostvariti ako kupite paket od pet ključeva tj. licenci. Štoviše, tu je sada i veleprodajna ponuda pa možete kupiti i 50 ili 100 ključeva odjednom (tada cijene budu 6 EUR po Windows licenci).

Naravno u ponudi je i Windows 11 i to za simboličnih (i do sada najpovoljnijih) 11.11 EURA! Za MS Office pak imate razne opcije. Ako vam treba samo jedna licenca možete povoljno proći s Office 2016 paketom koji je samo 20 EUR. Na novom Office 2021 možete znatno uštedjeti ako vam treba više licenci – paket od 5 licenci je samo 69.11 EUR. To je 13.82 EUR po licenci! Najbolje od svega je što je kupovina iznimno jednostavna.

Štoviše toliko je jednostavna da se ne morate ni registrirati. Dovoljno je da unesete neke osnovne podatke (samo pazite da je email adresa točna jer vam narudžba stiže na email) i odaberete PayPal ili karticu kao način plaćanja. Dostava je vrlo brza i obično već u roku od par minuta možete očekivati licencu na svojoj email adresi. Za neke proizvode je potrebno unijeti kupon da bi ostvarili navedene cijene. Svi kuponi će biti navedeni pored linkova ispod. Ako vam je potrebna pomoć ili imate dodatnih pitanja uvijek se možete obratiti odličnoj Keysfan službi za korisnike na support@keysfan.com.

Specijalne ponude za Microsoft Office

Specijalne Windows ponude – već od 6.22€

Dodatne verzije uz 62% popusta (Kupon kod: BKS62)

50% popusta na ostale Windows verzije (Kupon kod: BKS50)

Discover More Windows >>

Veleprodajna ponuda za Windows i Office

Praktični alati za vaše računalo

(Sponzorirani članak)

Bajtbox