Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Marcelo o trojici suigrača koji su ga najviše oduševili: “Modrić me ostavio bez teksta, ne možete ni zamisliti što on može s loptom”

Legenda Real Madrida, a sad igrač Olympiacosa Marcelo, u intervjuu za ESPN prisjetio se svog vremena provedenog u Kraljevskom klubu te naveo trojicu bivših suigrača koji su ga najugodnije iznenadili. Među tom trojicom je i hrvatski maestro Luka Modrić. Ostala dvojica su Rodrygo i Toni Kroos.

“Imao sam sreću i zadovoljstvo igrati u jednoj od najboljih momčadi Real Madrida svih vremena“, započeo je Marcelo.

“Trojica bivših suigrača su me najugodnije iznenadili kad sam došao. Prvi je Toni Kroos, ne znam što je tom liku u glavi, uvijek je u svom svijetu, izgleda odsutno, ali s loptom u nogama je nevjerojatan. Njegova kontrola lopte je najbolja koju sam ikad vidio. Njegovi driblinzi su također čudesni, stvari koje on može, nisam vidio nigdje drugdje.“

Modric ga ostavio bez teksta

“Drugi je Rodrygo, njegov je talent prirodan, dribla tijelom na način koji nikad ranije nisam vidio. Naizgled je spor, ali s loptom u nogama je brz kao munja“, dodao je za njega pa podvukao odgovor mišljenjem o Modriću.

“Luka Modrić ostavio me bez teksta, ne možete ni zamisliti što Luka radi s loptom na treningu“, poentirao je za kraj.

Marcelo i Modrić nisu samo dugogodišnji suigrači, nego i jako dobri prijatelji, a brazilska zvijezda znala je doći u Lijepu našu za godišnji odmor dok je dijelila svlačionicu s Lukom u Madridu.

Centralna.ba