Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Metal Gear Solid remake stiže na PC

Na posljednjem PlayStation Showcase događaju, tvrtka Sony napokon je najavila dugo očekivani remake Metal Gear Solid 3: Snake Eater i Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1. Ove Metal Gear Solid igre već su se dugo šuškale, ali sada su fanovi konačno dobili službenu potvrdu. Metal Gear Solid 3: Snake Eater je poseban jer je najstarija igra prema kronološkom redoslijedu u serijalu. Iako je treća po redu, ima smisla započeti s njom ako Konami planira raditi remake Hideo Kojiminih igara. Još nije poznato koliko će se remake Metal Gear Solid 3 značajno razlikovati, jer najavljeni trailer nije otkrio mnogo detalja.

Iako još nije poznat točan datum izlaska remakea Metal Gear Solid 3, potvrđeno je da će kolekcija Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 biti objavljena u jesen 2023. Ova kolekcija će sadržavati originalnu igru Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty i originalnu verziju Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Najava se dogodila tijekom PlayStation Showcase događaja, pa je jedina sigurna informacija za fanove da će kolekcija biti dostupna za PS5, no insajderi su nagovijestili da će također biti dostupna i za druge platforme poput PC-a i Xboxa.

Fanovi Metal Gear Solid serijala i dalje čekaju da saznaju hoće li Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 biti dostupna i na drugim platformama osim PlayStationa. Međutim, potvrđeno je da će remake Metal Gear Solid 3: Snake Eater biti dostupan na više platformi. Također, naziv igre je Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, a originalna glumačka postava se vraća, što znači da je vrlo vjerojatno da će David Hayter ponovno glumiti ulogu Snakea.

Bajtbox