Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Novi Motorolin flagship u zaostatku za konkurencijom?

U sljedećih nekoliko mjeseci očekuju nas prave poslastice što se tiče objave novih preklopnih top modela. Tako očekujemo nove Samsunge, po prvi puta i preklopni Google telefon, a u najavi je i novi Motorolin top model Razr 40 Ultra o kojem vam u nastavku prenosimo najnovija nagađanja.

U posljednje vrijeme pojavilo se dosta glasina o ovom modelu koji se u nekim medijima može naći i pod imenima Razr 2023 i Razr+. Prema današnjim špekulacijama Motorola će navodno u ovaj model ugraditi prošlogodišnji Qualcommov Snapdragon 8+ Gen 1 umjesto ovogodišnjeg Snapdragona 8 Gen 2.

Ok, i taj procesor može ići pod pojam high end, no ipak je ispod onoga što će najvjerojatnije ponuditi konkurencija iz Samsunga i može biti jedan od glavnih faktora kod prodaje. Od ostalih karakteristika očekuje se da glavni zaslon bude AMOLED sa rezolucijom 1080×2640 piksela i minimalno 120 Hz osvježenjem (spominje se i 144 Hz), dok bi „vanjski“ trebao biti veličine 3.5 inča sa rezolucijom 1056×1066 piksela.

Donosi sveukupno tri kamere od kojih je ona glavna od 12 MP sa Sonyevim IMX563 senzorom, zatim ultra-široka od 13 MP i senzorom SK Hynix Hi1336, dok bi selfie kamera trebala biti od 32 MP i OmniVision OV32B40 senzorom. Prema navodima biti će opremljen baterijom kapaciteta 3640 mAh koja će se puniti 33W punjačem.

Očekuje se da će vrtiti Android 13 operativni sustav sa najnovijim Motorolinim My UX sučeljem preko njega.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox