Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Odlična Insta 360 ONE X2 FlowState akcijska kamera povoljnija nego ikada! Samo 376 EURA na EU skladištu Cafago webshopa!

Ako ste uvijek htjeli kameru koja snima u 360 stupnjeva i ima odličnu stabilizaciju onda evo jedne jako dobre ponude za vas iz Cafago webshopa. Naime na akciji je Insta 360 ONE X2 FlowState akcijska kameru koju sada možete nabaviti za samo 376.19 EUR na EU skladištu uz brzu i besplatnu dostavu. To je najniža cijena za ovu kameru do sada! Porez je već uračunat u cijenu, dostava bude za samo 3-5 radnih dana, a narudžbu je moguće napraviti samo u zemlje članice EU (Hrvatska, Slovenija…). Količine su jako ograničene pa ako vam ponuda djeluje zanimljivo nemojte previše čekati.

Ono po čemu je ova kamera posebna nalazi se u samom nazivu. Naime ima 6- osnu stabilizaciju koju oni nazivaju FlowState, a koja pomaže da čak i u ekstremnim situacijama (npr. brza vožnja bicikla po brdovitom terenu) imate stabilnu i dobru sliku. Snima video 5.7k rezolucije uz 30 sličica u sekundi, a možete računati i na fotke rezolucije 6080 x 3040. Kamera je vodootporna do dubine od 10 metara i teška je samo 149 grama. Ima ugrađeni WiFI tako da snimke možete vrlo jednostavno prebaciti na telefon. Više informacija o Insta 360 X2 FlowState možete pronaći na linku ispod.


Link za više informacija i kupovinu – http://bit.ly/39BSDN7
Dostava: Besplatna i brza. Moguća samo u Hrvatsku i ostale zemlje EU.


(Sponzorirani članak)

Bajtbox