Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

OnePlus 11 na fotografijama uživo!

O OnePlus 11 telefonu saznali smo mnoge detalja. Između ostalog, procurili su renderi koji su nam otkrili izgled telefona. Sada se OnePlus 11 pojavio i na fotografijama uživo.

Fotografije uživo OnePlus 11 telefona samo nam potvrđuju ono što smo i do sada znali. Tako primjećujemo da telefon ima okrugli modul kamere na zadnjoj strani sa Hasselblad natpisom. Ekran telefona je ravan. U gornjem lijevom uglu ekrana nalazi se rupica s prednjom kamerom.

Ono što još primjećujemo na fotografijama jeste to da će telefon dobiti klizač upozorenja, prepoznatljiv za OnePlus flagship telefone.

OnePlus je ranije danas otkrio da će OnePlus 11 službeno biti predstavljen u Kini, 04.01.2022. godine, dok će tri dana kasnije telefon biti predstavljen za globalno tržište.

OnePlus 11 bit će opremljen AMOLED ekranom dijagonale 6,7”, QHD+ rezolucije. Stopa osvježavanja ekrana bit će 120 Hz, što je svakako očekivano.

Telefon će biti pogonjen osmojezgrenim procesorom koji radi na taktu od 3,18 GHz, a već znamo da je riječ o najnovijem flagship čipu iz ponude američkog Qualcomma – Snapdragonu 8 Gen 2. Ovaj čip stići će u kombinaciji sa 12 GB, odnosno 16 GB RAM-a i 256 GB, odnosno 512 GB prostora za unutrašnju pohranu.

Na zadnjoj strani telefon će imati tri kamere – glavni senzor od 50 MP, ultraširoki senzor od 48 MP i telefoto senzor od 32 MP. Naprijed će se naći selfie kamera sa senzorom od 16 MP.

Prije par dana leaker Yohesh Brar naveo je da bi cijena OnePlus 11 telefona mogla biti između 55.000 INR (625 EUR) i 65.000 INR (740 EUR).

IZVOR/SOURCE

Bajtbox