Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Otkriven mogući dizajn Galaxy Fold 4

Prošlog mjeseca, Samsung je službeno predstavio Galaxy S-serije vodeće pametne telefone u obliku Galaxy S22 linije. Sada se tvrtka priprema za najavu sljedeće generacije sklopivih pametnih telefona.

Prije bilo kakve službene objave u vezi s nadolazećim sklopivim pametnim telefonima, renderi pametnog telefona Samsung Galaxy Z Fold 4 pojavili su se na internetu putem dizajnera konceptualnog renderiranja Waqara Khana.

Što se tiče dizajna, nadolazeći Galaxy Z Fold 4 nastavlja sa sklopivim dizajnom poput knjige. Veličina unutarnjeg zaslona kada je uređaj potpuno otvoren je 7,6 inča, dok je vanjski zaslon od 6,2 inča.

Renderi pametnog telefona prikazuju olovku S Pen, ali na telefonu nema mjesta za držanje S Pen. Međutim, prijašnja izvješća su naznačila da će telefon doći s utorom za držanje S Pen olovke.

Trenutna generacija Galaxy Z Fold 3 ima podršku za S Pen Fold Edition i S Pen Pro, međutim, olovku je potrebno kupiti zasebno, a uređaj nema namjenski utor za smještaj pisaljke unutar svog tijela, što samu upotrebu olovke čini nepraktičnom na duže staze.

S druge strane, južnokorejski div također će najaviti Galaxy Z Flip 4 koji je sklopivi pametni telefon na preklop. Sadrži vanjski zaslon od 1,1 inča za obavijesti i još mnogo toga, dok unutarnji zaslon nakon otvaranja nudi 6,7 inčni panel s visokom stopom osvježavanja i tankim rubovima.

Za sada se ne zna puno o nadolazećim Samsungovim sklopivim pametnim telefonima, ali očekujemo da ćemo dobiti informacije u narednim tjednima i mjesecima. Iako datum lansiranja još nije poznat, navodno će telefoni postati službeni u drugoj polovici ove godine.

Kako je Vaše mišljenje o preklopnim telefonima?

Pišite nam u komentarima.

Bajtbox