Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Otkriveno je kako će izgledati Redmi K50 Pro/ Pro+

Xiaomijev podbrend Redmi najavit će Redmi K50, Redmi K50 Pro i Redmi K50 Pro+ pametne telefone 17. ožujka u Kini. Jučer je tvrtka objavila poster za prikaz dizajna stražnje kamere K50 linije. Danas je izašao novi poster kako bi pokazao njegovu cijelu stražnju stranu.

U nastavku je prikazana varijanta boje “Black Feather” serije Redmi K50. U gornjem lijevom kutu stražnje strane telefona nalazi se jedinica s trostrukom kamerom, a na vrhu je kamera od 108 megapiksela. Ispod nje je traka svjetiljke, u kojoj se čini da se nalazi dual-LED jedinica. Desni rub telefona ima tipku za kontrolu glasnoće i tipku za uključivanje.

Redmi K50 trio vjerojatno će imati isti dizajn stražnje strane. Nejasno je hoće li osnovni K50 imati glavnu kameru od 108 megapiksela. Međutim, izvješća su otkrila da će Redmi K50 Pro+ imati primarnu kameru od 108 megapiksela s podrškom za OIS, dok će K50 Pro imati istu kameru bez podrške za OIS.

Stoga se čini da bi telefon prikazan na novom posteru mogao biti Redmi K50 Pro ili Pro+. Donji dio stražnje ploče telefona ima uzorak nalik kristalu koji kao da svijetli kada svjetlost prođe kroz njega. Prednja strana telefona tek treba biti otkrivena. Međutim, glasine oko njega tvrde da će linija K50 imati AMOLED zaslon s centralno pozicioniranom selfie kamerom.

Priča se da će K50, K50 Pro i K50 Pro+ pokretati Snapdragon 870, Dimensity 8100, odnosno Dimensity 9000 čipset. K50 i K50 Pro mogu imati podršku za brzo punjenje od 67 W, dok Pro+ varijanta može doći s podrškom za brzo punjenje od 120 W.

Ovi uređaji će na globalno tržište najvjerojatnije stići pod Poco F4 linijom, no službene potvrde za to još nema.

Bajtbox