Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Poco mijenja strategiju, stiže Poco F4 Pro?

Nakon proširenja Poco X i M linija s više novih modela, Poco se sada priprema za lansiranje nasljednika prošlogodišnjeg Poco F3. Već smo pisali o standardnom Poco F4 modelu, tj. što se od njega očekuje. No izgleda da ćemo ove godine imati čak tri modela iz F4 serije, a to su standardni, F4 Pro i F4 Pro+ modeli.

Navedeni Poco F4 Pro+ je ranije certificiran od strane EEC-a, a sada mu se pridružio Poco F4 Pro, koji se upravo pojavio u IMEI bazi podataka.

Novi Xiaomi uređaj pod brendom POCO uočen je u IMEI bazi podataka s brojem modela 22011211G L11. Kodnog naziva ‘matisse’, naziv POCO F4 Pro zapravo je spomenut u certifikatu, što zapravo potvrđuje naziv. Isti uređaj mogao bi biti rebrandiran kao Xiaomi 12X Pro u Indiji.

Pojava POCO F4 Pro i Poco F4 Pro+ signalizira promjenu strategije za liniju, koja je prošle godine ponudila samo Poco F3. Poco F3 se prodavao kao Xiaomi Mi 11X uz Xiaomi Mi 11X Pro u Indiji, ali su globalni korisnici bili lišeni Pro modela. Ipak, izgleda da se ovo sada mijenja.

Ovdje je vrijedno spomenuti da se broj modela Poco F4 Pro dijeli s Redmi K50 Pro+ koji je nedavno lansiran u Kini, što znači da opet nije ništa drugo nego rebrand. Oba će tako također imati identične specifikacije. Redmi K50 Pro+ pokreće MediaTek Dimensity 9000 čip i ima senzor Samsung ISOCELL HM2 od 108 MP kao primarnu stražnju kameru. Od ostalih specifikacije vrijedno je istaknuti 120 W brzo punjenje.

Kakvo je Vaše mišljenje o tome?

Bajtbox