Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Pogledajte impresivne noćne fotografije snimljene Galaxy S23 Ultra telefonom

Ostalo je samo 8 dana do predstavljanja Samsung Galaxy S23 serije. Iako Samsung još nije službeno predstavio ovu seriju, Samsung Galaxy S23 Ultra već se pojavio na jednom unboxing videozapisu.

Korisnik Twittera pod imenom Edwards Urbina objavio je unboxing ovog telefona. Sam videozapis traje 43 sekunde i poprilično je jednostavan. Telefon je bijele boje, a zajedno u kutiji s njim nalazi se još SIM alat. Naravno, bez punjača i slušalica.

Pored unboxinga, ovaj korisnik Twittera objavio je i neke fotografije koje su snimljene ovim telefonom. Fotografije nisu u punom kvalitetu, ali fokus i nije ovdje na kvalitetu, nego o tome da se prikažu mogućnosti nove 200 MP glavne kamere ovog telefona. Fotografije nam pokazuju da telefon zaista posjeduje impresivne mogućnosti fotografisanja u noćnim uvjetima.

Južnokorejski gigant je nedavno najavio će Galaxy S23 serija stići sa impresivnim kamerama. Tako su iz južnokorejske kompanije najavili da “stižu zadivljujuće noćne fotografije”, “megapikseli koji će vas natjerati da kažete wow” itd. Kada je riječ o samim detaljima kamera, očekuje se da će S23 Ultra model imati 200 MP glavnu kameru, dok to neće biti slučaj sa ostala dva modela.

Čini se da je Samsung ove godine odlučio posebnu pažnju posvetiti performansama kamere na Galaxy S23 seriji. Glavni fokus je fotografija pri slabom osvjetljenju, barem ako je suditi po teaser objavama Samsunga. Stoga, očekivati je da Samsung poboljša cjelokupno iskustvo korištenja kamera u odnosu na prethodnu seriju.

Samsung je u nekim zemljama već otvorio prednarudžbe za Galaxy S23 modele, uz prigodne poklone. U Nikaragvi je Samsung Galaxy S23 Ultra već uočen u jednoj maloprodajnoj trgovini.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox