Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Pogledajte videozapis i nove fotografije snimljene kamerama Galaxy S23 Ultra

Samsung će za svega nekoliko dana predstaviti Galaxy S23 seriju. Najnovije informacije u vezi nje tiču se Galaxy S23 Ultra telefona. Naime, videozapisi snimljeni s ovim telefonom pojavili su se na YouTube-u.

Edwards Urbin je na svom YouTube nalogu postavio jedan 4K videozapis snimljen sa Samsung Galaxy S23 Ultra telefonom. Kako izgleda pogledajte ispod.

Pored toga, on je na Twitteru objavio par 8K videozapisa, ali nakon nekog vremena Twitter je uklonio ove videozapise. Iako su videozapisi bili na kratko na Twitteru, oni su svakako bili kompromitovani.

Ono što je bitno jeste da konačno Galaxy S23 serija dobija podršku za snimanje 8K videozapisa pri 30 sličica u sekundi.

Osim toga, Urbin je objavio i fotografije snimljene telefoto kamerom Galaxy S23 Ultra telefona.

Urbin je prije par dana objavio i unboxing telefona, kao i neke noćne fotografije. Kao i ove današnje fotografije, ni noćne fotografije nisu u punom kvalitetu, ali fokus i nije ovdje na kvalitetu, nego o tome da se prikažu mogućnosti nove 200 MP glavne kamere ovog telefona.

Čini se da je Samsung ove godine odlučio posebnu pažnju posvetiti performansama kamere na Galaxy S23 seriji. Glavni fokus je fotografija pri slabom osvjetljenju, barem ako je suditi po teaser objavama Samsunga. Južnokorejski gigant je nedavno najavio će Galaxy S23 serija stići sa impresivnim kamerama. Tako su iz Samsunga naveli da “stižu zadivljujuće noćne fotografije”, “megapikseli koji će vas natjerati da kažete wow” itd.

Kada je riječ o samim detaljima kamera, S23 Ultra model imat će 200 MP glavnu kameru, dok to neće biti slučaj sa ostala dva modela.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox