Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Poznate ličnosti kao igrivi likovi u novom Street Fighteru.

Kreator likova u Street Fighteru 6 donosi nevjerojatnu inovaciju u igri. Njegovi alati omogućuju iznimno precizne detalje, što vam omogućuje da stvorite gotovo identične kopije bilo kojeg lika po vašem izboru. No, ono što je zaista posebno jest da igra prepoznaje karakteristike tih likova i prenosi ih u njihove borbe. Ova zanimljiva i fleksibilna mogućnost privukla je brojne fanove koji su stvorili čitavu zajednicu posvećenu stvaranju i dijeljenju likova koji izgledaju kao stvarne osobe ili kao likovi iz drugih videoigara.

r/SF6Avatars je subreddit koji se fokusira na prezentiranje originalnih likova iz igre Street Fighter 6 i dijeljenje njihovih kodova kako bi drugi igrači mogli preuzeti i koristiti te likove u svojim vlastitim igrama. Igra je nedavno puštena, ali kreator likova je bio dostupan još od demo verzije u travnju, što znači da su fanovi već neko vrijeme istraživali i eksperimentirali s njegovim potencijalom.

Zbog toga se razvila živahna zajednica ljudi koji koriste kreator likova kako bi stvarali različite figure iz stvarnog svijeta. Među njima su popularne osobe kao što su Taylor Swift, Ice Spice, Emilia Clarke, Gordon Ramsey te čak i profesionalni igrač Street Fightera Daigo Umehara. Neki koriste kreator da bi stvorili replike stvarnih osoba, dok drugi koriste svoju kreativnost kako bi stvorili likove iz drugih videoigara poput Geralta iz Witchera i Kratosa iz God of Wara.

Iako se razlikuje kvaliteta između pojedinih kreacija, neke od njih su gotovo začuđujuće vjerne stvarnim osobama. Uzbudljivo je pratiti evoluciju i napredak ovih kreacija tijekom vremena, posebno kako se uvode nove kozmetičke opcije i kako fanovi postaju sve vještiji u korištenju alata.

Bajtbox