Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Primamljiva ponuda – Samsung otkrio detalje o prednarudžbama za Galaxy S23 seriju

Samsung će svoju Galaxy S23 seriju visoke klase predstaviti 01.02.2023. godine. Sada je estonska podružnica Samsunga otkrila detalje o ponudama za prednarudžbe Galaxy S23 modela.

Estonski prodavac Euronics otkrio je primamljivu ponudu za prednarudžbu Galaxy S23 modela. Tako će svi oni koji izvrše prednarudžbu nekog od Galaxy S23 modela dobiti besplatne Galaxy Buds 2 Pro slušalice.

Ove su slušalice među najboljim na tržištu i koštaju oko 230 dolara u Sjedinjenim Američkim Državama . Očekuje se da će Samsung u narednim danima otkriti još neke ponude za prednarudžbe, koje će vjerovatno uključivati i satove iz Galaxy Watch 5 serije itd.

Samsung Galaxy S23 serija uključivat će tri modela – Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ i Samsung Galaxy S23 Ultra. Dizajnom će se Galaxy S23 i S23+ malo razlikovati u odnosu na prethodnike, dok će S23 Ultra zadržati gotovo identičan dizajn kao Galaxy S22 Ultra. Sva tri telefona na zadnjoj strani posjeduje tri senzora kamere u nizu, bez bilo kakvog izreza. Galaxy S23 Ultra model ima još dva senzora kamere pored, koje nemaju ostala dva modela.

Kada je riječ o samim detaljima kamera, očekuje se da će S23 Ultra model imati 200 MP glavnu kameru, dok to neće biti slučaj sa ostala dva modela.

Samsung Galaxy S23 serija ove će godine stići u samo jednoj verziji čipa i to sa Qualcommovim Snapdraogn 8 Gen 2 čipom, ali u specijalnom izdanju. Tako će napokon i evropski kupci dobiti model za Qualcomm čipom, a ne sa Samsungovim Exynosom kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox