Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Pripremite metle, stiže nam Harry Potter: Quidditch Champions

Unatoč objašnjenju koje su dali kreatori igre Hogwarts Legacy o izostanku metloboja, obožavatelji se i dalje nadaju da će taj sport biti uključen u igru. Iako je metloboj navodno bio planiran tijekom razvoja, kasnije je ipak odbačen, pa fanovi sada vjeruju da bi se mogao pojaviti kao DLC ili u nekom budućem nastavku. Dok ne bude donesena konačna odluka o tome hoće li se metloboj uključiti u Hogwarts Legacy, obožavatelji franšize mogu se zabaviti igrajući novu online multiplayer igru posvećenu ovom sportu.

Nova video igra Harry Potter franšize, Harry Potter: Quidditch Champions, bazirana je na izmišljenom sportu iz svijeta čarobnjaka – metloboju, gdje natjecatelji lete na metlama i pokušavaju uhvatiti Zlatnu zvrčku. Ovaj sport se ističe u Harry Potter knjigama i filmovima, no nažalost nije bio dio nedavno objavljenog RPG-a.

Quidditch Champions je brza online multiplayer igra koja se razvijala nekoliko godina, a u projektu su glavni programeri Unbroken Studios, koji su također radili s Rocksteadyjem na razvoju Suicide Squad: Kill the Justice League. Kao i druge video igre Harry Potter franšize, Harry Potter: Quidditch Champions objavit će se pod etiketom Portkey Gamesa. Trenutno nije dostupan službeni datum izlaska, ali svi zainteresirani mogu se prijaviti za ograničenu testnu igru od 21. do 22. travnja. Iako još nije objavljen pravi trailer, stranica za prijavu otkriva nekoliko snimki koje sugeriraju da će igra imati crtani stil umjetnosti.

Nažalost, trenutno ne postoje dostupni videozapisi koji prikazuju gameplay, a informacije o projektu su vrlo ograničene. Iako je poznato da će igra biti dostupna na PC-u i konzolama, točne konzole za sada nisu navedene. Iako su konzole PS4, PS5, Switch, Xbox One i Xbox Series X spomenute prilikom prijave za testiranje igre, to ne znači nužno da će igra biti dostupna na svim tim platformama. Fanovi bi stoga trebali imati to na umu. Čini se da će Harry Potter: Quidditch Champions biti ambicioznija od prijašnjih igara, no fanovi će morati pričekati na više informacija kako bi saznali više.

Bajtbox