Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Procurile informacije i renderi novog, nepoznatog OnePlus pametnog telefona!

Dogodilo se nešto zanimljivo, nakon što je nakon globalnog lansiranja OnePlus 10 Pro procurila fotografija nepoznatog OnePlus telefona, a mnogi komentatori sugeriraju da je ovo standardni OnePlus 10.

Fotografija je prvo procurila na Weibu (kineskoj društvenoj mreži), a izvor je sugerirao da bi to mogao biti OnePlus 10; mogućnost s kojom su se oglasile i druge kuće. Ali je li tako? Nismo tako sigurni. Za početak, telefon, koji možete vidjeti u nastavku, ne izgleda nimalo kao OnePlus 10 Pro. Prikazan sa stražnje strane u crno-bijelim nijansama, ima vrlo drugačiji blok kamere, u kojem se nalaze objektivi različitog izgleda.

 

Naravno, OnePlus 10 ne bi nužno izgledao identično OnePlus 10 Pro, ali OnePlus 9 je izgledao dosta poput OnePlus 9 Pro. Jedna od leća ovdje također zapravo izgleda kao da bi mogla biti čak i veća od onih na OnePlus 10 Pro, što nije nešto što bismo očekivali od telefona manjeg ranga.

 

Ali još veći razlog za razmišljanje da ovo nije OnePlus 10 je taj što je sam OnePlus rekao da neće postojati OnePlus 10. U brifingu za medije na MWC 2022, osnivač OnePlusa Pete Lau rekao je da će postojati samo jedan model u rasponu OnePlus 10, odnosno OnePlus 10 Pro.

 

Postoji vanjska mogućnost da ovo nije točno ili da će samo jedan OnePlus 10 model stići na zapad, dok će Kina dobiti druge, ali to se čini malo vjerojatnim.

 

Povrh svega, da postoji OnePlus 10, očekivali bismo da smo ga do sada vidjeli više, u najmanju ruku u curenjima, ali vjerojatno čak iu najavi. Doista, globalno predstavljanje OnePlus 10 Pro bilo bi idealno mjesto za njegovo predstavljanje, ali nije bilo nazočno. Dakle, ne, ovo vjerojatno nije OnePlus 10.O čemu se točno radi? Kakav bi to mogao biti novi OnePlus uređaj?

Dakle, ako ne OnePlus 10, koji telefon ovdje gledamo? Prvo, uvijek se isplati propuštati s prstohvatom soli, pa iako slika izgleda kao pravi telefon, moguće je da je lažirana, ili je možda riječ o prototipu koji nikada neće ugledati svjetlo dana. No, postoji velika šansa da ćemo to vidjeti, samo vjerojatno ne pod imenom OnePlus 10, i ne pod imenom OnePlus 10 Ultra, jer to također vjerojatno ne postoji s obzirom na Lauove riječi.

 

Ovo bi onda mogao biti novi ulazak u neki od drugih asortimana brenda, kao što je Nord, ali s obzirom na veličinu jedne od tih kamera, izgleda malo vrhunsko za to.

 

Dakle, možda je ovo početak potpuno novog asortimana. Na istom sastanku kao potvrda da neće biti OnePlus 10, OnePlus je također rekao da će 2022. “nastaviti objavljivati više proizvoda u širem rasponu cijena.” Dakle, jedan ili više novih raspona ne dolazi u obzir.

 

O kojem god telefonu riječ, mogao bi iskoristiti punjenje od 150 W za kojeg je tvrtka potvrdila da će se uskoro koristiti za pametne telefone, što je nešto drugo što bismo očekivali vidjeti na modelima, koji su relativno visokog razreda.

Centralna.ba