Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Samsung Galaxy S23 serija na službenim fotografijama!

Samsung će početkom sljedećeg mjeseca službeno predstaviti Galaxy S23 seriju. Čini se da je ostalo malo nepoznatih detalja o njoj. Sada su se pojavile službene fotografije Galaxy S23 modela.

Galaxy S23 serija stići će 01.02.2023 godine i obuhvatit će tri člana – Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra. Sva tri telefona sada su osvanula na službenim fotografijama, s tim što su Galaxy S23+ i Galaxy S23 zapravo identični dizajnom, uz malo veće gabarite Plus modela, kojeg, usput rečeno, sljedeće godine možda neće ni biti. Telefoni su prikazani u nekoliko boja.

Ove fotografije potvrđuju nam ono što smo do sada saznali o dizajnu ovih telefona. Tako će se dizajnom Galaxy S23 i S23+ malo razlikovati u odnosu na prethodnike, dok će S23 Ultra zadržati gotovo identičan dizajn kao Galaxy S22 Ultra. Sva tri telefona na zadnjoj strani posjeduje tri senzora kamere u nizu, bez bilo kakvog izreza. Galaxy S23 Ultra model ima još dva senzora kamere pored, koje nemaju ostala dva modela.

Samsung je prošle sedmice najavio da će Galaxy S23 serija stići sa impresivnim kamerama. Tako su iz južnokorejske kompanije najavili da “stižu zadivljujuće noćne fotografije”, “megapikseli koji će vas natjerati da kažete wow” itd. Kada je riječ o samim detaljima kamera, očekuje se da će S23 Ultra model imati 200 MP glavnu kameru, dok to neće biti slučaj sa ostala dva modela.

Čini se da je Samsung ove godine odlučio posebnu pažnju posvetiti performansama kamere na Galaxy S23 seriji. Glavni fokus je fotografija pri slabom osvjetljenju, barem ako je suditi po teaser objavama Samsunga. Stoga, očekivati je da Samsung poboljša cjelokupno iskustvo korištenja kamera u odnosu na prethodnu seriju.

Samsung je u nekim zemljama već otvorio prednarudžbe za Galaxy S23 modele, uz prigodne poklone.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox