Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Street Fighter 6 najavljuje velike vijesti uz pomoć Lil Waynea!

Uskoro nam stiže Street Fighter 6, koji će nas uvesti u novu generaciju super borilačkih igara. Capcom još uvijek ima nekoliko iznenađenja prije velikog izdanja, a najavu će održati na najveći dan u godini: 4/20. A zašto to radi Lil Wayne? Možda zato što je Capcom shvatio da je potrebno dodati malo lude energije u igru!

Ovo je posljednja prezentacija prije izlaska Street Fighter 6, zakazanog za 2. lipnja. Trajat će oko 30 minuta, a vodit će je Lil Wayne i nekoliko developera. Očekuju nas nove pojedinosti o svjetskom turniru, Fighting Ground i Battle Hubs modovima igre, a na kraju prezentacije čeka nas “velika vijest”.

Ovo nije prvi put da Weezy surađuje s Capcomom na projektima vezanima uz Street Fighter. Rapper je 2014. godine održao zajedničku turneju s Drakeom koja je bila potpuno tematizirana oko borilačke igre. Capcom je čak pružio podršku i neke cool grafike inspirirane Street Fighterom za njih dvojicu.

Bilo bi zanimljivo vidjeti što točno Capcom još krije u rukavu. Iako smo već dosta saznali – razvojni tim je već odredio početnu postavu, a imali smo priliku isprobati nekoliko likova i eksperimentirati s kreatorom likova kroz dvije zatvorene bete. Postoje glasine o mogućoj otvorenoj beti nakon što ju je jedan japanski streamer navodno spomenuo usputno u travnju.

Bez obzira na to kakve vijesti dolaze, Street Fighter 6 će zasigurno biti vrhunac. Vjerujem da će World Tour mod biti ključni put koji će privući ljude da prestanu samo nasumično pritiskati gumbe i počnu cijeniti suptilnosti i dubine borilačkih igara.

Bajtbox