Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Tip od 81 godinu je preživio tjedan dana zarobljen ispod snijega: Šokirat će vas kada vidite kako je to uspio

Amerikanac (81) je tjedan dana bio zarobljen u snijegu i preživio je nakon što tih tjedan dana jeo samo samo dvije stvari.

Čovjek je uspio preživjeti prirodnu nepogodu jedući snijeg i slatkiše. Kako pišu američki mediji čovjek je u snijegu zapeo nakon strašnih sniježnih oluja u Kaliforniji. Ured šerifa okruga Inyo priopćio je da je Jouret pronađen 2. ožujka kada ga je posada helikoptera kalifornijske autocestne patrole primijetila kako maše rukom iz svog automobila koji je bio zatrpan snijegom.

U izjavi objavljenoj u petak, šerif je rekao: “Kad se posada približila radi pregleda, prozor je bio spušten i osoba je počela mahati iz vozila. Posada CHP-a ukrcala je osobu u vozilo i prevezla je izravno u zračnu luku Bishop na prijevoz do medicinske skrbi”.

Ovaj korak je bio samo mjera predostrožnosti, jer je kasnije tog dana čovjek je otpušten iz bolnice. Muškarac je prijavljen da je nestao 24. veljače, nedugo nakon što je prešao 288 km dug put od Big Pinea u Kaliforniji do Gardnervillea u Nevadi. Potraga za muškarcem ipak nije bila laka jer su višestruki pokušaji da se pronađe prekinuti zbog lošeg vremena. Ekstremne snježne oluje također su dovele do zatvaranja cesta, otežavajući misiju spašavanja i smanjujući izglede za uspješan ishod. Ali čovjek je preživio užasnu muku, jedući snijeg i kroasane.

Centralna.ba