Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

“Zadivljujuće noćne fotografije” – Samsung najavljuje Galaxy S23 seriju

Predstavljanje Samsung Galaxy S23 serije sve je bliže, pa tako iz dana u dan saznajemo sve više informacija o njoj. Samsung je sada najavio neke impresivne stvari.

01.02.2023. godine, južnokorejska kompanija predstavit će svoju Galaxy S23 flagship seriju. Kompanija je podijelila nekoliko GIF-ova, koji najavljuju impresivne kamere Galaxy S23 modela.

Tako južnokorejski tehnološki gigant najavljuje da “stižu zadivljujuće noćne fotografije”, “megapikseli koji će vas natjerati da kažete wow” itd.

Čini se da je Samsung ove godine odlučio posebnu pažnju posvetiti performansama kamere na Galaxy S23 seriji. Glavni fokus je fotografija pri slabom osvjetljenju, barem ako je suditi po teaser objavama Samsunga. Stoga, očekivati je da Samsung poboljša cjelokupno iskustvo korištenja kamera u odnosu na prethodnu seriju.

Pored toga, Samsung je službeno potvrdio datum predstavljanja Galaxy S23 serije. To će se desiti 01.02.2023. godine.

Samsung Galaxy S23 serija uključivat će tri modela – Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ i Samsung Galaxy S23 Ultra. Dizajnom će se Galaxy S23 i S23+ malo razlikovati u odnosu na prethodnike, dok će S23 Ultra zadržati gotovo identičan dizajn kao Galaxy S22 Ultra. Sva tri telefona na zadnjoj strani posjeduje tri senzora kamere u nizu, bez bilo kakvog izreza. Galaxy S23 Ultra model ima još dva senzora kamere pored, koje nemaju ostala dva modela.

Kada je riječ o samim detaljima kamera, očekuje se da će S23 Ultra model imati 200 MP glavnu kameru, dok to neće biti slučaj sa ostala dva modela.

Očekuje se da će Samsung na istom događaju također predstaviti i nove laptopove, ali još uvijek Samsung nije objavio teasere povodom njih.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox