Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

Đoković i Stanivuković došli na predavanje Semira Osmanagića u Banjoj Luci

 Pronalazač bosanskih piramida Semir Osmanagić održao je predavanje u Banjoj Luci.

Pored 300 gostiju ovo predavanje su prisustvom uveličali i najbolji teniser svijeta Novak Đoković sa porodicom, kao i gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković.

Trosatna prezentacija

Osmanagić je tokom trosatne prezentacije govorio o hronologiji otkrića na bosanskim piramidama, naučnim, arheološkim i energetskim argumentima, a prikazao je svjetske piramide i zablude u kojima elite drže svjetsku javnost, saopćeno je iz Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”.

“Ono što bih istaknuo jeste dobrodošlica na koju sam naišao u Banja Luci zajedno sa svojom suprugom, jer su nas ljudi zaustavljali na ulici, u prolazu, fotografisali se s nama i upućivali čestitke za sve što radimo u Visokom”, kazao je Osmanagić.

Divne poruke

Poslane su i divne poruke istine, prijateljstva, saradnje i komunikacije među našim ljudima.

Posebni gosti na predavanju su bili gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković koji je poželio dobrodošlicu Osmanagiću i najavio posjetu bosanskim piramidama.

I Novak Đoković sa porodicom je zahvalio na svemu što Osmanagić radi. Još jednom je najbolji teniser svijeta poručio kako je projekt istraživanja bosanskih piramida ujedinio cijeli region, kao niti jedan projekt do sada, prenosi FENA.

Raport.ba