Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

MILICA TODOROVIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA! Evo u kakvom je stanju!

Pjevačica Milica Todorović uznemirila je svoje fanove posljednjom objavom.

Milica je objavila snimak sa klinike gdje je primila infuziju, pa je onda otkrila kako to podnosi.

Pritom je pjevačica iskoristila numeru Konstrakte sa “Pjesme Evrovizije”.

– Kako vi podnosite infuziju? Moja tajna je polivanje hladnom vodom dok primam infuziju – napisala je Milica koja je na snimku i zapjevala.

Inače, pjevačica Milica Todorović podijelila je sa svojim fanovima jednu zanimljivu situaciju koja joj se desila dok je nastupala na jednom veselju.

Naime, Milica je pjevala na jednoj proslavi na kojoj su gosti bili prilično opušteni, a jedan od njih je u trenutku dok je pjevačica pjevala pjesmu , oteo Todorovićevoj mikrofon i nastavio da pjeva umjesto nje.

Njoj je taj potez na početku bio simpatičan te se smijala, međutim, kako gost nije baš “ubadao” note, a i bio je vidno glasan, Milica je ubrzo zažalila što mu je dozvolila da joj pjeva “na uho”.

Ona je vratila mikrofon u svoje ruke a kako bi ga zaustavila u namjeri da nastavi sa pjevanjem. Ona je napravila smješnu grimasu na licu pa mu se obratila.

Inače, ovo nije prvi put da se MIlici dešavaju neprijatnosti ili zanimljive situacije tokom nastupa. Tako, ona je nedavno priznala da je prije određenog vremena bila izrevoltirana gestom jednog fana, toliko da je čak prekinula koncert.

(express/alo)

Express