Kajgana s curryjem priprema se kao i obična kajgana, ali će vas nova kombinacija okusa osvojiti. Curry će jajima dati sasvim novi okus, a kiselkasti paradajz lijepo će uravnotežiti sve arome, prenosi Pun kufer.
Sastojci:
– 8 većih jaja
– 1/4 šalice mlijeka
– 1/2 čajne žličice curryja
– 1/4 čajne žličice soli
– 1/8 čajne žličice papra
– 1/8 čajne žličice mljevenog kardamoma, po želji
– 2 paradajza, narezana na ploške
– 2 paprike, narezane na prutiće, po želji
– ulje
Priprema:
1. U velikoj zdjeli umutite jaja, mlijeko, curry, sol, papar i, po želji, kardamom.
2. Uljem namašćenu tavu stavite na srednje jaku vatru. Ulijte jaja i miješajte dok se kajgana ne počne zgušnjavati.
3. Pobacajte svježe poveće po jajima i poslužite s hljebom ili tostom,piše N1
In this article: