Connect with us

Upište pojam za pretragu

Svijet

Glumac u filmovima za odrasle podijelio iskustvo sa majmunskim boginjama

[ad_1]

Silver je počeo da dobija izražene simptome majmunskih boginja 11. jula, kada su oko usta počele da mu se pojavljuju male bijele tačke nalik na bubuljice. Tokom naredne tri sedmice tačkice su postale bolne, povećale su se, pretvorile u crvene plikove, a nakon toga i u kraste. Sada strahuje da će mu na licu ostati ožiljici za cijeli život.

Nakon odlaska kod ljekara potvrđeno je da ima virus majmunskih boginja, a doktori su mu najavili da će uskoro dobiti groznicu. U roku od 48 sati, simptomi nalik na grip su se povukli, ali je zato razvio lezije na licu, grlu, desnima, nogama i rukama, koje su ga pritom i boljele.

“Bilo je trenutaka kada sam bukvalno samo sjedio i gledao TV i osjećao kao da me probadaju noževi. Bol je bio prilično intezivan”, prokomentarisao je on za “Insider”.

Stil je otkrio i da je tokom bolesti izgubio oko 7 kilograma, kao i da je došao k sebi tek 18 dana nakon što je razvio prve simptome. On je apelovao na druge da ne osuđuju one koji su dobili virus i da imaju razumjevanja.

“Ovo nisu ljudi koji zaslužuju da dobiju virus, jednostavno su ga dobili. Dakle, pokušajte da budete saosećajni i zapamtite da su i oni ljudi, da su zabrinuti, uplašeni i u bolovima”, poručio je on. prneosi “N1“.

Haber