Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Brat je okončao život nesretnim slučajem

Pomno pratim Vaša proročanstva i mnogo Vam vjerujem. Ne znam koji put Vam šaljem pismo i nadam se, ovaj put, da ćete moje izvući i da će biti sretno. Rođena sam 11. 2. Da li ću se udati, jer imam utisak da mi je nešto napravljeno?

Šifra: Udaja, Dizeldorf – Njemačka

– Morate da se pomirite sa sudbinom da se nikada nećete udati, iako ste dobra i čestita. Međutim, to nije dovoljno, nosite prokletstvo sa očeve strane, unazad tri generacije vidim diobu zemljišta i neko je ostao oštećen u tom slučaju. Žena Vašeg strica bila je zlobna i radila je vradžbine Vašoj majci. Imali ste i brata koji je okončao život nesretnim slučajem. Prihvatite život onakav kakav jeste, bit će tu još lijepih trenutaka.

Poštovana Kleopatra već neko vrijeme sam u braku i nemam djece. Išla sam doktorima koji kažu da je sve uredu. S druge strane, moj muž odbija da se pregleda pa sumnjam da nije do njega. Hoću li ikada dobiti dijete?

Šifra: Banovići

– Vaš muž zna da je sterilan i zato naravno izbjegava ići doktoru. To će vas razočarati pa ćete zbog te izrečene laži prekinuti brak. Nakon nekog vremena naći ćete iskrenog čovjeka za kojeg ćete se i udati. S njim ćete roditi dvoje krasne djece, sina i kćerku. Prvog muža lažova vrlo brzo ćete zaboraviti jer ćete konačno imati pravu porodicu.

Express