Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Galaxy A52s 5G u problemima nakon ažuriranja na Android 12

Prošle godine Samsung je izdao tri pametna telefona Galaxy A52, i to Galaxy A52, Galaxy A52 5G i Galaxy A52s 5G. Prva dva su predstavljena u ožujku, a posljednji je bio iznenađenje u kolovozu. Galaxy A52s 5G je vjerojatno bio najbolji Samsungov pametni telefon srednjeg ranga u 2021. No, nažalost, uređaj je očito izgubio taj status nakon ažuriranja na Android 12.

Samsung je u siječnju započeo s uvođenjem stabilnog ažuriranja za Android 12 s One UI 4.0 za Galaxy A52s 5G. Dva mjeseca kasnije, najnoviji softver trenutno je dostupan za telefon u gotovo svim regijama.

Nakon ažuriranja na novu verziju Androida i One UI, korisnici se sada suočavaju s problemima koji ranije nisu bili prisutni, prenosi SamMobile. Više korisnika telefona otišlo je na Samsungove forume kako bi podijelili probleme s kojima se susreću.

Prije svega, korisnici kažu da je ažuriranje usporilo uređaj. Po njima, animacije su sada sporije, a pomicanje je kako oni kažu nespretno. Problemi s performansama najčešći su među korisnicima.

Drugo, mnogi korisnici također imaju problema s pražnjenjem baterije. Zatim, postoje neki kojima je senzor blizine prestao ispravno raditi tijekom poziva. Naposljetku, korisnik čak prijavljuje degradaciju kvalitete zvučnika.

Samsung još nije službeno odgovorio na spomenute probleme. Ali možemo očekivati da će tvrtka riješiti gore spomenute probleme s ažuriranjem na One UI 4.1 koje je pred vratima.

Uz to, ako se suočavate s problemima sa svome Galaxy A52s 5G nakon ažuriranja na One UI 4.0 i Androidu 12, u komentarima nam recite je li stvarno toliko kritično kao što drugi tvrde.

Bajtbox