Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Khabib prozvao Amerikanca: Ako si od nekog jači, to ne znači da mu možeš vrijeđati djecu

[ad_1]

Colby Covington nedavno je savladao Jorgea Masvidala na priredbi UFC organizacije, a njihov duel se čekao godinama pošto je riječ o ljutim protivnicima.

Nekada su Covington i Masvidal skupa trenirali, dijelili sve, a onda je Covington napustio njihovog trenera i nije ga želio ni isplatiti.

Uoči i nakon borbe Covington je žestoko vrijeđao Masvidala, ali i njegovu porodicu, što je izazvalo mnogo bure, a oglasio se i Khabib Nurmagomedov.

“Ako si jači od nekog u oktagonu, to ne znači da smiješ vrijeđati njegovu djecu. Niko nema pravo vrijeđati nečiju obitelj. Jednom kad kreneš tim putem, budi spreman stati iza svojih riječi. Napao te profesionalni borac tvoje težine, a ti ideš zvati policiju?”, rekao je Khabib i praktično pozvao sve borce iz kategorije do 77 kg da odbijaju borbe s Covingtonom.

“Mislim da bi svi borci iz velter kategorije trebali odbiti borbu s Colbyjem i pustiti ga da sjedi bez borbi. To će značajno utjecati na njega i na sve borce koji uopće pomišljaju uvrijediti nečiju obitelj”, rekao je Nurmagomedov.

SCsport.ba