Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Poco M4 Pro Recenzija – Toliko dobar da mi nije jasno… (VIDEO)

U zadnjih nekoliko godina postala je rijetkost da me neki telefon baš oduševi omjerom uloženo-dobiveno, no Poco M4 Pro je upravo to napravio. U godini kada svjedočimo laganom koraku natrag u srednjoj klasi, većinom radi nestašica i prelaska na 5G mreže, ovo je pravi dašak osvježenja. Štoviše, toliko je dobar da sam se tijekom cijelog testa pitao kako je moguće da uopće postoji. Ne jer nisam očekivao od Pocoa dobar hardver za dobru cijenu, nego jer je bolji od sličnih Redmi telefona. Znam da se Poco vodi kao odvojen brend, ali svejedno je neobično za vidjeti kako Xiaomi sam sebi radi konkurenciju.

Poco M4 Pro dostupan je u 4G i 5G varijanti. Mi na testu imamo 4G varijantu koja je zapravo dosta drukčija. Dolazi sa 6.43” 90 Hz AMOLED ekranom, Mediatek Helio G96 procesorom, 6 GB RAMa, 5000 mAh baterijom i 64 MP glavnom kamerom. Sve to po cijeni od nekih 220 EUR! 5G varijanta je nešto skuplja, ali ima 6.6” 90Hz LCD ekran, 50 MP kameru i Dimensity 810 procesor. Poznavajući ljubav naših čitatelja prema AMOLED ekranima, 4G im neće biti draži samo radi cijene nego i radi ekrana.

Siguran sam da mislite kako negdje ima neka “kvaka”, ali drago mi je reći da je ovaj put odrađen uistinu vrhunski posao. Sve one stvari koje nedostaju s flagship telefona su ovdje (punjač, 3.5mm, IR Blaster…), MIUI nikada nije bio u boljem stanju, performanse su vrhunske, a i kod kamera ima jedno itekako neočekivano iznenađenje. Možda je Poco M4, ali meni je 5 🙂 Ako vas zanima što je tako iznenađujuće i zašto me Poco M4 Pro toliko oduševio, bacite pogled na video recenziju ispod.

Poco M4 Pro recenzija (VIDEO)

Bajtbox