Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Tina Ivanović o zdravstvenim problemima: Vodi bitku sa teškom dijagnozom

Iako je najteži period prebrodila, svakako joj se i dan-danas dešava da klone duhom

Mnogi su oni koji smatraj da je Tina Ivanović „kao vino i da što je starija, to je i ljepša”. Ovakvi komplimenti pjevačici svakako prijaju, međutim ona, iako je prebrodila najteže, svakako i dan-danas klone duhom.

  • Što se mog izgleda tiče, uvijek kažem da je u pitanju genetika, ali još uvijek njegujem i to neko dijete u sebi tako da jednostavno tako zračim. To je tajna mog izgeda! – počela je Tina, pa je zatim otvorila dušu o zdravstvenom problemu zbog kog joj se da nema volje.
  • Dešava mi se mnogo puta da izgubim energiju, još inače imam problem sa štitnom zlijezdom i to mi često izaziva promjene raspoloženja, nedostatak energije. Mnogo puta mi se dešava da nemam volje ni za spremanjem, ali sastavni dio mog posla je takav da moram da ispoštujem i snimanje emisija, nastupe i voditelje, sve što obećam – objasnila je pjevačica, pa je zbog onog što je ranije proživjela dala savjet najpre svim ženama.
  • Samo mogu da poručim ženama da se kontrolišu redovno, ja sam imala tu sreću da sam na vrijeme uspjela da otkrijem te neke promjene, tako da smo uspjeli sve da saniramo i Bogu hvala sada je sve u najboljem redu – zaključila je ona.

(express/alo)

Express