Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

BABA ME TJERA DA SE UDAM! Aleksandra Mladenović pod pritiskom porodice

Aleksandra Mladenović jedna je od najangažovanijih mladih pjevačica na estradnoj sceni, a zbog napornog tempa života i svakodnevnih svirki, nerijetko završi na infuziji.

  • Često mi pada imunitet, često mijenjam vremenske zone, često sam ne znam ni sama gdje, tako da mi infuzija uvijek pomogne – priznaje Alekandra i dodaje da šminkom uglavnom pokrije sav umor i nedostatke.
    Iako iza kamera izgleda kao djevojčica, za društvene mreže trudi se da parira svjetskim trendovima i nema problem da javno prizna da koristi popularne filtere kako bi na fotkama izgledala savršeno.
  • Za šta je tu Fotošop?! Sve što imam ja ću da stavim bukvalno, moram da budem lijepa, umjetnica mora da bude lijepa – našalila se Aleksandra.

Pjevačica je već duže vrijeme sama, još nije pronašla parnera koji bi mogao da joj parira u svemu, a zamjerku za to što nema dečka najčešće ima njena baka, koja nestrpljivo čeka da se Aleksandra i njene sestre udaju.

  • Baba nas zamišlja da smo već za kupus spremne. Stalno nas tjera kao „Ajde, udajte se“, pa nam govori: „Ma, nema ništa od vas, gotovo, nikad se nećete udati“. To je moja baba, baš je zmaj i stalno nas pritiska zbog udaje. Njoj je bitno da mi što prije rodimo djecu, da ona uživa u njima dok je živa, da imamo svoju porodicu – ističe pjevačica.

Pjevačica ističe da se sada fokusirala na karijeru, te da će o porodici razmišljati tek pošto nađe muškarca za čitav život.

  • Ja sam pošla nekim drugim putem, počela da gradim karijeru, preselila se u Beograd, nije mi još prioriret da se udam i da rađam djecu. Nije da ne želim, ali ne mogu ja da naručim dečka i da mu kažem „Ajde, ženi me“- iskrena je Aleksandra.

(express/alo)

Express