Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Ovo je 5 aplikacija za uživanje u YouTubeu bez reklama

Nažalost, svi već znamo da je YouTube Vanced ugašen nakon što je Google zaprijetio tužbama, ali ljudi su počeli tražiti alternative. Ekipa Xiaomiui je našla sve ove mogućnosti, a mi ih dijelu tu s Vama uključujući i linkove s kojih možete preuzeti neke od ovih aplikacija.

Za one koji ne znaju što je bio YouTube Vanced, to je bio zapravo modificirani YouTube klijent koji je imao takve stvari kao što su SponsorBlock, blokator oglasa, AMOLED tamna tema, mogućnost za reprodukciju u pozadini i mnoge druge značajke.

(Ove aplikacije nismo osobno provjeravali te ne garantiramo za njih. Preuzimate na vlastiti rizik.)

Pa krenimo rednom, prvi na listi je:

GoTube

Ovo je u osnovi YouTube, ali s plavim naglaskom. Blokira oglase. Također ima mogućnost prijave na vaš Google račun, što ga u osnovi čini jednostavnom upotrebom kao obična YouTube aplikacija. Jedini nedostatak je što nema puno značajki, poput reprodukcije u pozadini i preuzimanja sadržaja.

NewPipe

Ovo je uglavnom video downloader koji možete koristiti i kao redoviti YouTube klijent. Jedini nedostatak je taj što se ne možete prijaviti, jer ova aplikacija prilično krši Googleove Uvjete pružanja usluge i zabranit će vaš račun ako postoji opcija prijave. Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

SongTube

Isto je kao NewPipe i YouTube, ali s materijalnim dizajnom s više značajki u usporedbi s NewPipeom. Jedini nedostatak je što koristi stare biblioteke, pa se video zapisi učitavaju sporije u odnosu na NewPipe. Iako, također ima značajku za uštedu podataka (ako koristite mobilne podatke). U video playeru postoji gumb za prebacivanje glazbe koji možete koristiti za prebacivanje u glazbeni način rada, gdje učitava samo zvuk videozapisa, a ne i sam video. Možete ga preuzeti ovdje (apk se automatski skida klikom na link).

ReVanced

Ovo je projekt koji tvrdi da se nastavlja tamo gdje je službeni Vanced stao. Iako to kažu, još je u razvoju, tako da nema puno informacija o tome. Njihov GitHub možete pronaći ovdje.

YouTube Premium

Nažalost, ako vam sve navedeno nije odgovaralo, morate kupiti YouTube Premium. Prilično je jeftin, a jedina mana je što nema SponsorBlocka i drugih stvari kao što je bilo u Vancedu.

Bajtbox