Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

SNEŽANA ĐURIŠIĆ MU POMAŽE: Sidik Šabanović zablistao na sceni “Zvezda Granda”

Prethodne subote, peti krug “Zvezda Granda” se ozbiljno zahuktao kada su se takmičenju priključili i nekadašnji učesnici ovog šoua. Jedan od njih je i Sidik Šabanović, za koga možemo reći da je zablistao odmah po povratku na Grandovu scenu.

– Uželio sam se svega, emisije, ljudi. Mnogo je lijepo opet se pojaviti i družiti se, baš sam se poželio! Obnovio sam sjećanja od prošle godine, i što se tiče komentara žirija i svega- istakao je Sidik.

Od samog pojavljivanja ostavio je utisak simpatičnog, vrijednog i upornog momka, a sudeći po komentarima nakon subote iza nas i publika se uželjela njegovog vokala.

– Stvarno sam zahvalan svima koji me tako vide jer se zasta trudim da budem što prirodniji. Posebno sam sretan što radim sada sa Snežanom Đurišić od koje mogu mnogo da naučim, sve što mi kaže je na mjestu i mnogo mi pomaže i što se tiče odabira i pripreme pjesama- rekao je Šabanović.

Posebno mu leže narodne pjesme u kojima gotovo svaki put zablista, međutim, kako jedna zvijezda mora da ima i dobar scenski nastup, pjevač je priznao da će se potruditi da uvježba i pokoji plesni korak.

(Express/ Grand)

Express