Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Hoće li Poco F4 5G biti novi flagship killer?

POCO planira uskoro lansirati novi pametni telefon u svojoj F seriji. Sada je očekivani POCO F4 5G uočen na web stranici za certifikaciju, što je nagovijestilo njegovo skoro lansiranje.

Redmi K40s (Mogući Poco F4 5G)

Za one koji nisu svjesni, već se neko vrijeme priča o lansiranju ovog uređaja, a primjećen je na raznim stranicama poput GeekBencha – stranice/aplikacije za benchmarking, ali i stranica za certificiranje, tipa FCC i drugih.

A najnoviji popis bio je u bazi podataka NBTC-a u Tajlandu. Smartfon će se proizvoditi u Kini, tako da možemo očekivati ​​da će se prvo lansirati na domaćem tržištu prije nego što se kasnije isporuči u druge regije poput Indije i Europe.

Prema prethodnom popisu GeekBench-a, POCO F4 5G će sadržavati Qualcomm Snapdragon SoC s omogućenom 5G tehnologijom uparen s 8 GB RAM-a i radit će na Androidu 12 iz kutije. A sada je isti broj modela pametnog telefona uočen na NBTC-u. Čipset o kojem je riječ vjerojatno je Snapdragon 870 procesor koji će dolaziti s Adreno 650 GPU-om.

U prethodnom glasinama također je bilo govora o tome da će Poco F4 5G stići s različitim imenima ovisno o regiji. Dakle, mogli bismo vidjeti preimenovanog Redmi K40S za globalno tržište.

A ako to bude slučaj s Europom, očekuju nas sljedeće karakteristike. Dakle, Redmi K40S pokreće Qualcomm Snapdragon 870 čipset uparen sa 6/8/12 GB LPDDR5 memorije i 128/256 GB UFS 3.1 flash memorije. Telefon ima 6,67-inčni Samsung E4 AMOLED ravni zaslon s FHD+ rezolucijom i podrškom za stopu osvježavanja od 120 Hz. Ispod haube ima bateriju od 4500 mAh, dok je glavna kamera 48 MP optički stabilizirani senzor.

Iako se uskoro očekuje predstavljanje, nažalost još nema nikakvih službenih najava.

Bajtbox