Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Gotovo je sigurno da će Pixel 6a izgledati ovako

Čini se da slike navodne prodajne kutije Pixela 6a potvrđuju prethodno procurile rendere dizajna nadolazećeg Googleovog predstavnika srednjeg ranga.

Naravno, zahvaljujući glasinama već znamo dosta o tome što će Pixel 6a ponuditi kada službeno bude predstavljen.Iako na ovoj kutiji zaista piše “Pixel 6a” i ima Google logo, došla je s poprilično nepoznatog tehnološkog bloga Techxine. Te je zbog toga ne možemo smatrati 100% originalnom. No, ova slika prikazuje ono što se čini kao običan crni model uređaja.

Nema očitih područja koja bi ukazivala da je ova slika kopija, ali s obzirom na prirodu curenja, može biti teško prepoznati razlike između kopije i originala. U ovom slučaju, jedna od glavnih prednosti je ta što ambalaža jako podsjeća na prethodno procurile rendere s netaknutim nekim važnim detaljima.

Pakiranje izgleda gotovo identično maloprodajnom pakiranju koje se koristi za Pixel 6 i 6 Pro, ali nakon detaljnijeg pregleda, možete vidjeti vrlo slab kružni obris kamere koji uokviruje postavljanje s dvostrukom lećom unutar trake kamere.

Nažalost, ova slika kutije ne otkriva mnogo više od osnovnog dizajna Pixela 6a. Naravno, 6a ovdje zadržava velik dio dizajna serije Pixel 6. Glavna razlika između Pixela 6a i 6/6 Pro je u predloženoj veličini zaslona i vjerojatno korištenim materijalima. Google je često koristio polikarbonat umjesto aluminija i nehrđajućeg čelika na Pixelu 3a, 4a i 4a 5G. Očekivali bismo da će se to nastaviti na Pixelu 6a kako bi se smanjila maloprodajna cijena.

Google Pixel 6a render

Glasine su također otkrile da će Pixel 6a koristiti Google Tensor procesor i da će stići s 6 GB RAM-a.. Međutim, u ovoj fazi nije jasno kada Google planira lansirati Pixel 6a, ali otkriće I/O 2022 moglo bi objasniti zašto u ovom trenutku vidimo slike maloprodajne kutije.

Što se tiče samih kamera, očekujemo da će Pixel 6a doći s postavom od dvije kamere koja se sastoji od glavnog senzora Sony IMX363 od 12,2 megapiksela, ultra široke i 8 megapiksela i selfie kamere od 12 megapiksela. Čini se da ovaj put nema priključka za slušalice, ali će ovo vjerojatno biti prvi Pixel “a” sa senzorom za otisak prsta ispod ekrana.

Bajtbox