Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

KIM KARDASHIAN JE NAJZGODNIJA ŽENA 21.VIJEKA: U njenih 159 cm stale su najsavršenije obline

Kim Kardashian definitivno je majstor intrige! Koliko god puta da smo je vidjeli golišavu i u seksi izdanjima, uvijek pronađe način da nas ponovo iznenadi i da pomjeri granicu.

Ovog puta na Instagramu je podijelila krajnje senzualne fotografije na koje je malo ko ostao rvanodušan.

Čuvena starleta objavila je fotke sa noćnog kupanja, a sve u sklopu reklame za svoj brend donjeg veša i kupaćih kostima SKIMS. Ona je pozirala u jednodjelnom, tijesnom kupaćem kostimu u boji kože, pa je na trenutak djelovalo kao da je potpuno naga.

Iako jednodjelan, ovaj kostim je veoma izazovan, prije svega zbog boje koja se stapa sa tenom, ali i činjenice da ističe dekolte, te da je sječen visoko na kukovima, što figuri daje iluziju pješčanog sata.

Fotografije su prikupile preko 2,4 miliona lajkova, a zanosne obline lijepe brinete izazvale su burne reakcije i more komplimenata, ali i kritika. Kada je riječ o Kim, mišljenja su uvijek podijeljena.

“Predoziranje fotošopom”, “Fotografije su do te mjere obrađene da izgledaju kao da su iz crtanog filma”, “Presmiješna je”, “Kada će shvatiti da napamet znamo kako izgleda gola”, “Šta nije u redu sa njom, nikada neće prestati sa narcizmom”,

“Njeno ponašanje ima ime u psihijatriji i zove se narcizam”, “Prezgodna si”, “Savršeno izgledaš”, “Kao i uvijek ostavljaš bez daha”, “Kraljice”, “Obožavam tvoje obline”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, cijena ovog kostima je oko 90 dolara, a dostupan je i dvodjelni model u istoj boji, koji reklamira njena mlađa sestra Kendal Jenner. Podsjetimo, u posljednjih devet mjeseci ovaj brend je duplirao svoju vrijednost.

Kim je nedavno dala intervju za magazin “Variety”, kada je sa javnošću podijelila i “najbolji poslovni savjet” što je publiku prilično razljutilo i izazvalo niz bijesnih kritika. “Imam najbolji savjet za žene u poslu. Digni svoje je*eno dupe i radi. Čini se da ovih dana niko ne želi da radi – rekla je ona.

Priredio: O.T.

Express