Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

NISAM MOGAO DA SE PRONAĐEM MEĐU TIM LJUDIMA: Janjuš objasnio napuštanje “Zadruge”

Marko Janjušević Janjuš diskvalifikovan je iz “Zadruge 5” kada je napustio imanje i tom prilikom prekršio ugovor. A kako se saznalo, on je to uradio nakon što se čuo sa Kćerkom Krunom od koje je primio poziv kada je izašao iz rijaliti programa da glasa.

-Dosta mi je svega! Odoh da vidim moju Krunu i da se pomirim s Enom. Svaki dan mislim na nju – rekao je bivši košarkaš Filipu Caru, a zatim spakovao najneophodnije stvari u kesu i uputio se u dvorište. Čekićem i šrafcigerom je odvalio dvIJe velike daske, provukao se i pobeJgao!

Sada se oglasio prvi put putem Instagrama.

Hvala svima koji ste bili uz mene svih ovih sedam mjeseci, hvala mojoj podršci, mojim kraljicama, mojim boginjama, mojim prijateljima i porodici što su ovoliko dugo morali da budu bez mene. Dao sam sve od sebe iskreno, ali nisam više mogao da se pronađem u ljudima koji se nalaze tamo (čast izuzecima, a malo ih je) Što se tiče mog izlaska, moram obavjestiti javnost kako ono kažu nije zlato sve što sija, e baš tamo ne sija ništa kako bi možda trebalo da sija. Šta je tu je, život ide dalje i kako kaže Lukas: “Hiljadu puta sam ustao i pao”, a isto tako svoje učešće ove godine ne bih mijenjao ni za milion, a ni za pobjedu jednog od divnih učesnika koji će pobijediti ove godine– napisao je.

(Express/Srbijadanas)

Express