Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Apple zakazao WWDC – stiže novi iOS 16?

Apple je službeno objavio datum svog dugo iščekivanog događaja Worldwide Developers Conference (WWDC) 2022. Ovo će biti 33. događaj tvrtke i očekuje se da ćemo vidjeti nova ažuriranja softvera tvrtke, dakle novi iOS, iPadOS…

Apple je potvrdio da će WWDC 2022. započeti od 6. lipnja te trajati do 10. lipnja. Događaj će ponovno biti digitalan, što znači da neće biti događaja uživo ili okupljanja.

Ovog puta, tvrtka je planirala ponuditi više informativnih sesija i laboratorija za programere kako bi naučili o ažuriranjima softvera i značajkama koje će biti predstavljene na predstojećem događaju. Unatoč činjenici da će se događaj u potpunosti održati online, ograničen broj programera i studenata imat će priliku svjedočiti uvodnom govoru i prezentacijama o Appleovoj viziji budućnosti.

Osim programera u Apple Parku, tvrtka će također ponuditi podršku vanjskim programerima koji vole kodirati kroz svoj tradicionalni Swift Student Challenge. Oni koji žele sudjelovati u izazovu morat će izraditi projekt aplikacije Swift playground na temu po svom izboru. Projekt je potrebno dostaviti Appleu prije 25. travnja putem njegove web stranice.

Osim toga, očekuje se da ćemo vidjeti nove verzije svih Apple softverskih skinova. Tvrtka će vjerojatno na događaju predstaviti iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, macOS 13 i tvOS 16. Na događaju bi također mogli vidjeti lansiranje hardvera. Trenutno se puno priča oko nadolazećih MacBook Air i Mac Pro uređaja. S obzirom na to, možemo očekivati ​​jedan ili oba ova uređaja na događaju.

Kakvo je Vaše mišljenje o ovome, te što sve očekujete vidjeti na ovom događaju.

Kao i uvijek, pišite nam u komentarima.

Bajtbox