Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

JA SAM ŽENA,A NE ŽIVOTINJA: Dalila ogorčena jer je Car koristi samo za intimne odnose

Naredno pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” voditeljka Ivana Šopić je pročitala Filipu Caru.

Sinoć si rekao da si siguran da će se Dalila i Dejan pomiriti, zašto to misliš?

To sam njoj rekao, kao što ona može da razvija teorije, mogu i ja. Hipotetički sam pričao o nekim stvarima. Ja sam joj danas zamjerio neke stvari kod bazena, priču sa muškarcima… Ja probleme rejšavam odmah. Cijeli dan hoću da provodim vrijeme sa njom, ona ima rutine svoje, bazen… Ona je ta koja ima to. Ja ne znam šta ova djevojka hoće – pričao je Car.

-Ja se sjećam kakav nam je bio odnos, a šta je sad? Poljupci u krevetu i ćao – rekla je Dalila.

Nije tako, ja sam sa njom, kad nisam sa njom, ja spavam. Ni sa kim nisam. Ili sam sa njom ili spavam. Ja stojim pri svojoj priči, da joj vjerujem, ona mijenja priču – dodao je Filip.

Ja sam ga zvala da se sunča. Nisam nigdje otišla sama, a da ga nisam zvala… Kakav problem, što se sunčam sa drugaricama? – pitala je Dragojevićka.

Nije problem da se sunča, ali je problem ako se svađa sa mnom tri sata poslije emisije, pa ne ode da spava, nego da se sunča, a ja razmišljam. Možda ima paranoje jer ne spava. Ja sam promenio, neću više da mijenjam – rekao je Car.

Ali on na sve to kaže da razmišlja o raskidu, šta na do da kažem? Raskini, neću da te molim.Evo, svi su u pravu, ja imam paranoju. On mi traži da mu kažem kako se osjećam, kad mu kažem da mi je teško, da mi se plače, on kaže da me sluša tri sata… Danas mu kažem za to voće, on kaže: “Uzeo sam i?”. Znači ja ne mogu da kažem ono što me boli! – zaplakala se Dalila.

Ne osjećam se poželjno, osećam se kao neko ko pruža sek*sualne usluge. Meni nije dovoljno kada se on obrati meni na silu. Ja ostanem ovdje da jedem, a on jeo i otišao. Ja mu kažem gdje ideš, on kaže hajde ko je je*e. SInoć posleij žurke hoće sa mnom da se svađa. Danas sa Minom vidim, uzima od nje neko voće. To su sve neke stvari koje meni ne odgovaraju. Kod njega je trud da kaže da me sasluša i da mi spremi da jede i da se promjenio. To je to. Ja nisam sek*ualna radnica, ja treba da budem ceijnjena. Jedino sa Dejanom mogu da budem loša, sve ostalo ništa loše nije bilo. Šta meni to treba. On prođe kao da je nepostojim. On kada spusti te neke prebačaje u glavi on meni tepa, pa mi udjeli neke nadimke. Ja životinja nisam, ja sam žena. Želim pažnju. On uzima voće od bivše, meni bi to bilo prebačeno. Danas mi kaže šta žvalavim tamo i da dođem u krevet – pričala je Dalila.

(Express/ Pink)

Express